divendres, 17 de febrer del 2012

Recomanacions...

I és que aquests dies ens fem un fart de llegir llibres i llibres... Estem en mig procés d’idoneïtat. Porto uns dies de nervis, cada vegada que s’acosta la següent entrevista se’m fa un nus a l’estómac i descobreixo uns nervis molt i molt estranys.  Tal i com deia una amiga descobriràs molts tipus de nervis en aquest procés. No sabria dir-vos com ens va, de moment hem fet dues entrevistes , una d’elles la visita a casa. Suposo que a mesura que vagin passant els dies seré més conscient de com va. Ara la pròxima la setmana que ve.
Doncs el què us deia, aquests dies va de lectures. Us en recomano algunes i us adjunto les sinopsis:
ADOPCIÓ I VINCLE FAMILIAR
“Este trabajo pretende ayudar a entender las reacciones y sentimientos del niño adoptado: las huellas que le han podido dejar sus experiencias previas a la adopción (como la pérdida de sus progenitores, la vida en el orfanato, etc.), la adaptación a su nueva familia y entorno, los interrogantes acerca de sus orígenes, las etapas de su crecimiento y adolescencia, así como su escolarización.
Uno de los objetivos es proporcionar una herramienta que ayude a los padres a orientarse en el trato cotidiano con su hijo y favorecer así una sana vinculación familiar..”

LA AVENTURA DE CONVERTIRSE EN FAMILIA
“ Desde los retos que implica la llegada de un nuevo hijo al hogar hasta cómo hablarle de su adopción y de sus orígenes. Con un estilo claro y ameno, este libro responde a muchas de las dudas y temores a los que se enfrentan aquellas personas que han optado por la adopción como modo de formar o ampliar su familia. Una hoja de ruta con innumerables consejos y sugerencias prácticas en la que los padres encontrarán una ayuda valiosísima en esta apasionante aventura de convertirse en familia.”

Próxima lectura: Los patitos feos de Boris Cyrulnik. Us dic el què... Alguna altra recomanació? 

Una abraçada

7 comentaris:

  1. Igual et resulta més amé veure videos de xerrades, a veure si coneixes a algú ;-)
    http://blip.tv/afactv

    ResponElimina
  2. Sí!! ho tinc vist! gràcies ;)
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Mucho ánimo con esa valoración, nosotros tenemos la primera entrevista el día 6, estoy deseando subir ese largo escalón y la verdad intento no darle demasiadas vueltas.
    Yo acabo de leer el último de Pepa Horno "Ser madre, saberse madre, sentirse madre", entretenido aunque demasiado breve para mi gusto.
    Un saludo.

    ResponElimina
  4. Jo tinc pendent el de los patitos feos... potser me l'hauras de deixar quan l'acabis...
    Per cert monika!!! haurem d'anar passant per aqui a cantar el bon dia no???????

    ResponElimina
  5. Jo també tinc pendent el del Boris Cyrulnik! I un dels que em va agradar força va ser el de "L'altra cara de l'adopció" de la Carme Vilaginés. Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Laura! El de los patitos me l'he descarregat d'internet I NO PUC AMB ELL!
    BON DIA forever!!!

    ResponElimina
  7. Me'ls apunto a la llista de deures pendents!!

    ResponElimina