dimarts, 3 de gener del 2012

Hola, Namaste, Hello, Ciao, As-salaam-aleykum, Kaixo, Nĭ Hăo, Chao, Jambo, Mambo...

Així d'internacionals obrim el nostre blog tal i com vam fer el dia 4 de novembre quan vam anar a presentar la nostra sol·licitud d'adopció internacional. Contents i nerviosos aquell matí vam anar a portar tota la paperassa que se'ns demanava. Va ser el primer pas oficial cap al nostre fill/a, però que ràpid i que fred va ser tot. No sé què ens esperàvem (tot i que una companya de viatge ens va avisar), amb 5 minuts ens van tenir llestos!  Ara sí, ja podíem dir que estàvem oficialment en espera.

Després de tant i tant temps somiant amb el nostre desig de ser pares per fi estem totalment immersos en aquest camí, que nosaltres considerem com a únic.

Així que benvinguts i benvingudes en aquest nou camí! 

5 comentaris:

  1. Namasté, com ens diu la nena que tenim apadrinada a l'Índia. Amb el teu permís, em faig seguidora del vostre blog. A veure si expliqueu més cosetes, on voleu adoptar, etc.
    Ens llegim!!

    ResponElimina
  2. Hola,
    Em faig seguidora també del teu blog així ens anirem fent companyia.
    T'entenc tant en el que dius, diposites totes les il·lusions en aquell document i la persona que és a l'altra banda es limita a registrar-lo sense somriure ni donar-li la importància que té: és el començament cap als nostres fills.
    Ja heu començat el procés d'avaluació?

    ResponElimina
  3. ¡Bienvenidos a este mundillo!soy marina del blog el tarro de la paciencia.Un beso

    ResponElimina
  4. Bienvenidos!!!he visto tu comentario en mi blog y enseguida he venido para acá! Te va a encantar el mundo bloggero! Espero que pronto nos contéis mas cositas, en que país pensáis adoptar? Habéis abierto nacional también? De momento felicidades por el comienzo, por lo que puedo intuir también lo llevabais esperando tiempo!

    Un besote y nos seguimos!

    ResponElimina